Az Egert fogadja szerdán a DVTK

Megosztás

Miután a DVSC váratlanul lemondta a felkészülési mérkőzést, az Eger SE ellen játssza szerdán este negyedik nyári találkozóját a DVTK labdarúgó csapata. Dragan Vukmir vezetőedzővel beszélgetett a klub honlapja.

“A terveknek megfelelően készülünk a bajnokság kezdetére” – osztotta meg Dragan Vukmir. “Szerencsére eddig elkerültek bennünket a komolyabb sérülések, inkább csak egy-két betegség nehezítette a dolgunkat, de az érintettek már felgyógyultak, szóval mondhatjuk, hogy nagyjából rendben vagyunk. Az elmúlt hetekhez hasonlóan most is többnyire napi két edzést tartunk, de ezen a héten két felkészülési mérkőzést is játszunk. Szerdán még kipróbálunk egy-két dolgot, kíváncsi vagyok, hogy néhány játékos hogyan érzi magát egy adott poszton, vagy hogyan tud beilleszkedni abba a rendszerbe, amit játszani akarunk.”

Miután az NB I.-es Debrecen némileg érthetetlen módon lemondta a felkészülési meccset, helyettük az NB III.-as Eger SE lesz a DVTK ellenfele szerdán 18:00-kor. Érdekesség, hogy az Eger szombaton is pályára lépett Diósgyőrben, a DVTK tartalék csapata elleni felkészülési találkozó 3-1-es hazai győzelemmel zárult. Mennyiben változtat, ha egyáltalán változtat ez az előzetes terveken?

“Mindenekelőtt köszönjük az Egernek, hogy az utolsó pillanatban beugrottak” – emelte ki a DVTK vezetőedzője. “Tesszük a dolgunkat, ugyanúgy készülünk a mérkőzésre, de természetesen nem lesz ugyanolyan, mintha egy élvonalbeli csapattal játszanánk. Ez lesz az utolsó meccs, amikor mindenki meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra, a szombati Vasas elleni találkozó már másról fog szólni.”

fotó: dvtk.eu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek